Wat kan ik voor u betekenen

Ik maak voor u met de aangeleverde kopij (tekst en beeld) een ontwerp.
Na goedkeuring wordt dit de basisopmaak. Binnen dit ontwerp krijgt uw historische magazine vorm. Bij opmaak per uitgave volgen er proeven. Op deze proeven kunt u tekstcorrecties en andere wensen mbt layout aangeven. De planning zal zodanig zijn dat het magazine akkoord is voor druk vóór de deadline. Een nieuw ontwerp is geen noodzaak natuurlijk. Ook binnen een bestaand ontwerp, maak ik uw magazine voor u op en begeleid de totstandkoming ervan.

Foto’s die nog analoog zijn kan ik voor u scannen en ook fotobewerking verzorg ik graag voor u.

Voor u een scherpe prijs

Ik hanteer vaste prijzen. Dat betekent dat ik een prijsopgave stuur en geen uurprijs hanteer. Voor het ontwerp zal ik eenmalig een bedrag rekenen en daarna alleen per pagina. En deze prijs zal u meevallen. De prijs is dus vooraf bekend en zo worden verrassingen voorkomen en u hoeft maar 1 keer een offerte aan te vragen.

Naast de verzorging van ontwerp, opmaak en fotobewerking kan ik een tweede scherpe offerte toesturen voor het drukwerk. Qualitatief hoogstaand drukwerk en goede service. De mogelijkheden zijn legio. Denk bijvoorbeeld ook aan de nabewerking zoals personaliseren, insealen en directe verzending. 

Zullen we een afspraak maken en vrijblijvend de mogelijkheden en wensen bespreken?

Laat u ontzorgen, lever tekst en beeld aan en ik regel dat het magazine er professioneel uitziet en gedrukt wordt!

Voorbeeld: Rondom Dalfsen

De Rondom Dalfsen is een historisch magazine dat 3 x per jaar uitkomt en wordt uitgegeven door de Historische Kring Dalfsen. De redactie van de Rondom Dalfsen is altijd druk met het verzamelen van nieuwe verhalen om het blad zo interessant mogelijk te maken. 

De inhoud waar de redactie veel tijd, liefde en energie in heeft gestoken verdient een mooie verpakking. Een magazine dat uitnodigt om gelezen te worden. Daarnaast dienen de verhalen ook prettig leesbaar te zijn. Denk daarbij aan het ontwerp van de layout van het blad, de grootte van de teksten de plaatsing van de foto’s, gebruik van kleur e.d. Als ontwerper verzorg ik de layout, de opmaak en lever de bestanden drukklaar aan bij de drukkerij.

De kwaliteit van de gebruikte beelden is afhankelijk van wat er beschikbaar is, maar met de huidige technologie kunnen we van weinig nog heel veel maken. De Rondom Dalfsen wordt full colour gedrukt in een oplage van 1300 en heeft normaal gesproken 20 pagina’s. Een enkele keer wordt hiervan afgeweken, zoals bij speciale uitgaven.

Neem een kijkje in de Rondom Dalfsen
Klik op onderstaande voorbeelden en blader door de magazines.

Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend een prijsopgave?

Wilt u graag weten wat ik verder voor u zou kunnen betekenen? Ik nodig u uit deze website verder te bekijken. Dank u wel voor uw tijd!