Historisch magazine - Rondom Dalfsen

Ruim twintig jaar mag ik de Rondom Dalfsen opmaken. De Rondom Dalfsen is een historisch magazine dat 3 x per jaar uitkomt en wordt uitgegeven door de Historische Kring Dalfsen. De redactie van de Rondom Dalfsen is altijd druk met het verzamelen van nieuwe verhalen om het blad zo interessant mogelijk te maken. 

Naast dat de inhoud van deze verhalen leuk moet zijn om te lezen, wil het oog ook wat. Het moet “leesbaar” gemaakt worden. Denk daarbij aan het ontwerp van de layout van het blad, de grootte van de teksten de plaatsing van de foto’s, gebruik van kleur e.d. Als ontwerper verzorg ik ook de opmaak en lever de bestanden drukklaar aan bij de drukkerij.

De kwaliteit van de gebruikte beelden is afhankelijk van wat er beschikbaar is, maar met de huidige technologie kunnen we van weinig nog heel veel maken. De Rondom Dalfsen wordt full colour gedrukt in een oplage van 1300 en heeft normaal gesproken 20 pagina’s. Een enkele keer wordt hiervan afgeweken, zoals bij speciale uitgaven.

Neem een kijkje in de Rondom Dalfsen
Klik op onderstaande voorbeelden en blader door de magazines.

(De laadsnelheid van de magazines is mede afhankelijk van de snelheid van het apparaat en browser.  Het kan soms eventjes duren. Excuses daarvoor.)

Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd kreeg

Einstein

wat zijn de kosten

Ik hanteer vaste prijzen. Dat betekent dat ik een prijsopgave stuur en geen uurprijs hanteer. De prijs is dus vooraf bekend en zo worden verrassingen voorkomen. Bij mijn prijsopgave is inbegrepen:

Scherpe drukwerkprijs

Naast de verzorging van ontwerp, opmaak en fotobewerking kan ik een tweede scherpe offerte toesturen voor het drukwerk. Qualitatief hoogstaand drukwerk en goede service. De mogelijkheden zijn legio. Denk bijvoorbeeld ook aan de nabewerking zoals personaliseren, insealen en directe verzending. 

Zullen we een afspraak maken en vrijblijvend de mogelijkheden en wensen bespreken? Bel of mail mij!