logo's
+
huisstijlen

Een logo is je beeldmerk, typografische elementen al dan niet gecombineerd met een symbool, vormen, lijnen of vlakken.

Het vertegenwoordigt jouw bedrijf of product. Daarom is het belangrijk dat het logo uniek is. Het logo maakt deel uit van een huisstijl. Het advies is eenduidig naar buiten te treden. Dus huisstijlbeheer is daarbij essentieel.

Je wilt herkenbaarheid genereren!

kranten
+
magazines

Een jubileum, zoveel jarig bestaan, bijzondere gebeurtenis of heb je gewoon een geweldig verhaal te vertellen?

Hoe geweldig is het om dat vast te leggen in iets tastbaars. Van digitale bestanden naar een gedrukte vorm, van begin tot eind door mij begeleid.

Vertel je verhaal, je plannen in de toekomst of misschien wil je gewoon iets anders dan bijvoorbeeld een bedrijfsbrochure.

advies

Zoek je iemand waarmee je kunt sparren over visuele communicatie? Over je logo, huisstijl, inzet van media, sociale media, website of webshop? Ik ben je sparring-partner, samen kunnen we je bedrijf of product op een manier presenteren die bij jou past.

websites
+
webshops

Wil je een eenvoudige website of een site met de mogelijkheid zelf tekst en beeld aan te passen, die voldoet aan de eisen van nu? 
 
Of zou je wel een webshop willen laten maken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? 
 
Er worden veel mogelijkheden geboden maar waar moet je aan denken en welke opties passen bij jou?
 
Het wereld wijde web biedt onmisbare mogelijkheden om je zichtbaarheid te vergroten! 
 
Laat internet voor je werken en zoek de tools die bij jou passen.
 
Ik adviseer je graag en zal je de mogelijkheden voorleggen zodat je de juiste keuze kunt maken.
 

boeken
+
omslagen

Het opmaken van boeken vraagt om creativiteit en inzicht in de omvang. Je kunt de inhoud achter elkaar zetten…zul je denken. Maar naast dat je iets te vertellen hebt, wil je degene die het leest ook leesplezier bieden. Om veel tekst “leesbaar” te maken, kun je een ontwerper inschakelen.

Je wilt eigenlijk iets extra’s toevoegen. En je weet niet waar je zou moeten beginnen. Hoe breng je structuur aan en hoe verrijk je de beleving. Een stapel papier en foto’s of een map met digitale bestanden zet ik voor je om in een tastbare vorm die past bij de inhoud. 

Heb je vragen? Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

flyers
+
brochures

Zorg ervoor dat je niet ongemerkt op de mat valt. De kracht van een goede flyer en brochure zit in de eenvoud.

Bij een mailing kun je denken aan formaat A4, A5 of A6, maar denk ook aan een afwijkende vorm.

Combineer een korte, krachtige boodschap met passend design.

Zoek je iemand die begrijpt waar jij naar toe wilt, die wensen omzet in een product dat staat? Mail of bel me!

digitaal

Dat zijn websites en webshops, maar denk ook aan advertenties voor facebook en instagram of internetcampagnes en de digitale nieuwsbrief. Ik verzorg het voor je.

Deel je boodschap!

posters
+
advertenties

Naast de mogelijkheden die internet biedt om kenbaar te maken wie je bent, wat je doet, organiseert of verkoopt, kun je er ook voor kiezen om iets aan te kondigen of te promoten. Als je op straat ziet wat je net op je phone zag (of andersom) zet je de kracht van herhaling in werking.

Advertenties kun je op laten maken door de uitgevende partij maar kun je ook door mij kant en klaar laten aanleveren. Dan krijgt het ontwerp van je advertentie de aandacht die het verdient en echt bij jouw stijl past.

Interesse en wil je meer weten?