Ik ben:

Paulien Design

Multidisciplinair ontwerpbureau opgericht in 2007 door Paulien Tempelman. Van logo tot website, voor zowel drukwerk als digitale communicatie.

 

Paulien Tempelman

Geboren in een ondernemers gezin in Heusden en opgegroeid in Dalfsen. Na VWO in Zwolle naar de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huijgens (huidige Artez) in Kampen. Na 1 algemeen jaar, vier jaar de opleiding Grafisch ontwerper gevolgd en daarna twee jaar de eerste graads docentenopleiding Tekenen en Kunstgeschiedenis met specialisatie grafisch ontwerpen afgerond.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt in het bedrijfsleven als grafisch ontwerper ben ik sinds 2007 zelfstandig werkzaam. Ik heb aan geweldige projecten gewerkt en het geeft voldoening om te zien dat mijn klanten succes hebben met mijn ontwerpen.

Oldschool opgeleid in het tijdperk van de drukkerij maar wel aan het begin van de digitalisering. Mijn kennis en expertise mbt druk- en printwerk, van offset tot digitaal is daardoor groot. Omdat de technologie voor het web voortdurend verandert, ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en tools.

Het ontwerpen en maken van bijvoorbeeld een logo, huisstijl, flyer, brochure, advertentie is meer dan een praatje met een plaatje. Naast dat ik je graag van dienst wil zijn, kunnen we ook samen sparren over je plannen en ik kan je adviseren.

Zullen we een bakkie doen?

Ik help je graag verder

mijn passie

is jouw boodschap vertalen naar een ontwerp, niet alleen mooi om naar te kijken, maar een design dat jouw verhaal vertelt.

Waarmee je gezien wordt!

mijn boodschap

besteed je kostbare tijd aan datgene waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt. Besteed de rest uit aan kundige betrouwbare mensen. 

Zo zul je sneller stappen maken en je wordt er nog blij van ook!

mijn specialiteiten

The only way to do great work is to love what you do.

Steve Jobs