2016, nieuw begin

15-02-2015

 

Tijd voor een nieuwe site. Waarom zou je dat eigenlijk doen? Eigenlijk hoeft dat ook niet zo frequent. Ik doe dat omdat het bij mijn vak hoort. Ik steek er veel tijd in om op de hoogte te blijven en mee te gaan met de tijd. En de ontwikkelingen gaan razendsnel. Mensen gebruiken steeds meer telefoon of ipad op internet en raken gewend aan hoe deze te gebruiken en hoe websites daarop werken. Natuurlijk veranderen systemen van computers en zul je daar in mee moeten gaan. Dus uiteindelijk zal iedere website-eigenaar eens in de zoveel tijd moeten nadenken over zijn eigen website en of deze nog wel voldoet.

Mijn site werkte verder prima, maar was voor de grap gericht op trekkerlak, mijn twitter naam. Ik heb eigenlijk nooit een foto van mijzelf op de site gezet. Dat doe ik dus dit jaar. Volgend jaar kijk ik er misschien weer anders naar en pas ik ook dat weer aan. Misschien al wel eerder ;-)

2016 is goed begonnen. Heb al leuke klussen gedaan en nog voor de boeg. Allerlei leuke initiatieven zitten in de pen, wie weet krijgen die ook meer vorm dit jaar. Ik ga mijn best doen vaker iets te posten. Meer gericht op mijn vak. Informatief, verrassend en grappig. Maar vooral inspirerend.